آشنایی دانشجویان جدید الورود با تنها دانشگاه تخصصی فنی و مهندسی استان قزوین

در همایش آشنایی با مرکز آموزش عالی فنی و مهندسی بوئین زهرا، دانشجویان جدیدالورود به امکانات و فرآیندهای آموزشی و دانشجویی این دانشگاه آشنا شدند.

آشنایی دانشجویان جدید الورود با تنها دانشگاه تخصصی فنی و مهندسی استان قزوین

به گزارش روابط عمومی مرکز آموزش عالی فنی و مهندسی بوئین زهرا؛ همایش آشنایی با مرکز ویژه دانشجویان جدیدالورودی و پذیرفته شدگان این مرکز در آزمون سراسری برگزار شد.

در این همایش که با حضور جمع کثیری از دانشجویان و خانواده هایشان برگزار شد، دکتر قربانی رئیس مرکز در سخنرانی خود مخاطبین را با دانشگاه و همچنین موقعیت آن در زیست بوم صنعت و فناوری استان و کشور آشنا کردند.

همچنین در ادامه این همایش دکتر حاجی جعفری مدیر گروه ارتباط صنعت با دانشگاه در مورد بحث ارتباط فضای دانشگاهی با صنایع مستقر در اطراف آن توضیحاتی ارائه دادند و اهمیت این مرکز آموزش عالی برای رشد دانشجو در حوزه های مختلف آموزشی، پژوهشی و صنعتی سخنرانی کردند.

در پایان در پنل پرسش و پاسخ دکتر خانجانی مدیر امور دانشجویی، دکتر محمدزاده مدیر امور آموزشی و دکتر رحیمی نژاد مدیر خدمات آموزشی در مورد فرایندهای آموزشی و دانشجویی توضیحاتی ارائه دادند و پاسخگویی سوالات دانشجویان و خانواده هایشان بودند.