گروه مهندسی عمران

پیام مدیر گروه

از جنابعالی که وقت گرانبهای خود را در اختیار ما قرار دادهو از وبسایت گروه مهندسی عمران دانشگاه فنی و مهندسی بویین زهرا دیدن می فرمایید صمیمانه سپاسگزاریم.همانگونه که مستحضرید، سازندگی و آبادانی میهن عزیزمان ایران جز با تلاش دلسوزان،مهندسانو عاشقان عرصه عمران و آبادانی میسر نیست اما، عدم آگاهی لازم از فراز و فرودهای این راه نه تنها به آبادانی ختم نخواهد شد بلکه ممکن است منجر به عواقب جبران ناپذیری گردد.

بدین منظور، گروه مهندسی عمران دانشگاه فنی و مهندسی بویین زهرا همه تلاش خود را معطوف به تربیت مهندسان بروز و حرفه ای که آینده سازان کشور عزیزمان ایران خواهند بود، نموده است. استفاده از اعضای هیات علمی متخصص و باتجربه، آزمایشگاههای مجهز و امکانات آموزشی استاندارد نمونه هایی از عزم راسخ مسئولان دانشگاه در پیشبرد اهداف مذکور میباشند.امید است در سایه الطاف الهی و تلاش همه دلسوزان عرصه علم و دانش در این دانشگاه، شاهد آینده ای سرشار از موفقیت و پیروزی برای جوانان و دانشجویان عزیز ایران زمین باشیم.

هادی محمدزاده رومیانی

مهندسی عمران- مکانیک خاک و پی، دانشگاه علم و صنعت ایران