احترام به سادات،احترام به امیرالمومنین(ع) است

به گزارش روابط عمومی مرکز آموزش عالی فنی و مهندسی بوئین زهرا؛ به مناسبت عید با سعادت غدیر؛ دکتر قربانی ریاست مرکز با جمعی از سادات مرکز اعم از کارمندان و هئیت علمی دیدار کردند. در این برنامه که در دفتر ریاست برگزار شد دکتر قربانی با اشاره به امتحانات دانشجویان ابراز تاسف کردند که […]

احترام به سادات،احترام به امیرالمومنین(ع) است

در این برنامه که در دفتر ریاست برگزار شد دکتر قربانی با اشاره به امتحانات دانشجویان ابراز تاسف کردند که امکان برگزاری مراسم باشکوه تر و بهتر برای عید غدیر فراهم نشد.

رئیس مرکز حضور سادات را برکت مجموعه عنوان کردند و احترام به این عزیزان را احترام به امیرالمومنین (ع) دانستند و تاکید کردند که سادات باید به تاسی از اجدادشان منشا هدایت، پاکی و اسوه دینداری برای همکاران باشند.

در ابتدای این جلسه آقای طاهری از سادات مرکز، اشعاری در مدح امیرالمومنین(ع) خواندند.