افتتاح پایانه حمل و نقل بین شهری مرکز

به گزارش روابط عمومی مرکز آموزش عالی فنی و مهندسی بوئین زهرا؛باحضور مسئولین شهرستان پایانه حمل و نقل بین شهری مرکز آموزش عالی فنی و مهندسی بوئین زهرا بهره برداری شد. از این پایانه دانشجویان و اساتید می توانند با تهیه بلیط از طریق سامانه بلیط فروشی انلاین به شهرهای اطراف از جمله تهران،‌کرج، قزوین […]

افتتاح پایانه حمل و نقل بین شهری مرکز

از این پایانه دانشجویان و اساتید می توانند با تهیه بلیط از طریق سامانه بلیط فروشی انلاین به شهرهای اطراف از جمله تهران،‌کرج، قزوین و …  سفر کنند.

مرکز آموزش عالی فنی و مهندسی بوئین زهرا این امادگی را دارد جهت سهولت رفت و آمد ها با سازمان ها و ارگان های مختلف همکاری نمایند.

گفتنی است مشکل تردد دانشجویان به تهران، کرج و سایر استان های کشور ازجمله مطالبات دانشجویان به شمار می رفت که در نشست روز دانشجو باحضور اعلایی استاندار قزوین مطرح شد.