افتخارآفرینی نشریه دانشجویی ارگ در شانزدهمین جشنواره بین المللی حرکت

به گزارش روابط عمومی مرکز آموزش عالی فنی و مهندسی بوئین زهرا؛ در شانزدهمین جشنواره بین المللی حرکت،‌نشریه ارگ انجمن علمی مهندسی شهرسازی مرکز در بخش نشریه گروه هنر و معماری توانست مقام شایسته تقدیر را کسب نماید. نشریه دانشجویی ارگ با مدیر مسئولی مائده اکبری،‌سردبیری حنانه صادقی و تیم تحریریه مبینا نقی پور،‌سید امیرطباطبایی،‌پریناز […]

افتخارآفرینی نشریه دانشجویی ارگ در شانزدهمین جشنواره بین المللی حرکت

نشریه دانشجویی ارگ با مدیر مسئولی مائده اکبری،‌سردبیری حنانه صادقی و تیم تحریریه مبینا نقی پور،‌سید امیرطباطبایی،‌پریناز سرافرازی، پارسا نعیمی و امیرضا رمضانیان و همچنین با مشاوره دکتر اکبر محمدی در ۶ شماره در این دوره از جشنواره بین المللی حرکت شرکت کرده بود.