برگزاری جلسات ارائه پایان نامه های دانشجویی

به گزارش روابط عمومی مرکز جلسات ارائه پایان نامه های دانشجویی رشته های مهندسی شیمی،مواد و پلیمر روز یکشنبه و دوشنبه ۱۹ و ۲۰ شهریور برگزار شد. دکتر رضا خوش بین معاون آموزشی،پژوهشی و دانشجویی مرکز ضمن بیان این خبر افزود به منظور ایجاد زمینه‌های مناسب برای رشد و ارتقاء کمی و کیفی پژوهش در […]

برگزاری جلسات ارائه پایان نامه های دانشجویی

دکتر رضا خوش بین معاون آموزشی،پژوهشی و دانشجویی مرکز ضمن بیان این خبر افزود به منظور ایجاد زمینه‌های مناسب برای رشد و ارتقاء کمی و کیفی پژوهش در مرکز و بهره‌گیری از توان و ظرفیت‌ بالقوه اعضای هیات علمی و تشویق دانشجویان جهت انجام تحقیقات و پروژه‌های کاربردی، برنامه هایی جهت حمایت مادی و معنوی از پایان‌نامه های دانشجویی در حال تدوین است و پس از تصویب، در اختیار گروه های آموزشی قرار خواهد گرفت.