به مناسبت هفته بسیج از بسیجیان مرکز تقدیر شد

به گزارش روابط عمومی مرکز آموزش عالی فنی و مهندسی بوئین زهرا؛ به مناسبت هفته بسیج از شواری مرکز بسیج دانشجویی ، بسیج کارمندان و بسیج اساتید مرکز تقدیر و تشکر شد. در مراسمی که با حضور عباسپور نماینده مردم بوئین زهرا در مجلس شورای اسلامی و همچنین دکتر قربانی ریاست مرکز در دفتر ریاست […]

به مناسبت هفته بسیج از بسیجیان مرکز تقدیر شد

در مراسمی که با حضور عباسپور نماینده مردم بوئین زهرا در مجلس شورای اسلامی و همچنین دکتر قربانی ریاست مرکز در دفتر ریاست برگزار شد از اعضای شورای بسیج کارمندان و بسیج اساتید مرکز آموزش عالی فنی و مهندسی بوئین زهرا با اهدای لوح تقدیر به عمل آمد.

همچنین در مراسمی جداگانه دکتر قربانی در قالب نشست صمیمی و سه ساعته با اعضای شورای بسیج دانشجویی مرکز گفتگو کرد و در این نشست مسائل مختلف مربوط به دانشگاه، بسیج و همچنین مطالبات صنفی دانشجویان مورد بررسی قرار گرفت و برخی از مسئولان دانشگاه پاسخگوی دانشجویان بسیجی بودند.

در پایان این نشست با اهدای گل و لوح تقدیر از دانشجویان بسیجی دانشگاه تقدیر به عمل آمد