بورسیه دانشجویان حین تحصیل مقطع کارشناسی مرکز آموزش عالی فنی و مهندسی بوئین زهرا

با پیگیریهای دفتر ارتباط با صنعت دانشگاه در راستای تعامل با شرکتها و صنایع، تعدادی از دانشجویان حین تحصیلی مقطع کارشناسی با شرایط مشخص بورسیه میشوند.

به گزارش روابط عمومی مرکز آموزش عالی فنی و مهندسی بوئین زهرا؛ این دانشگاه برای سال تحصیلی ۱۴۰۲-۱۴۰۳ تعدادی دانشجو از طریق بورسیه صنعتی حین تحصیل میپذیرد.

وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، بنیاد ملی نخبگان، از حامیان اصلی اجرای طرح مشترک بورس تحصیلی صنعت و جامعه هستند.

در حاشیه برگزاری همایش هدایت تحصیلی از سوی مرکز آمورش عالی فنی و مهندسی بوئین زهرا، دکتر حاجی جعفری رئیس ارتباط با صنعت و جامعه از پذیرش دانشجویان مستعد در قالب طرح بورسیه صنعتی حین تحصیل در چهار رشته مهندسی مکانیک، مهندسی برق، مهندسی شیمی و مهندسی صنایع خبر داد؛ نحوه ثبت نام و مصاحبه پذیرفتگان اولیه متعابقا اعلام میگردد.

در مجموع براساس اعلام نیاز مرکز آموزش عالی فنی و مهندسی بوئین زهرا به سازمان سنجش، در دفترچه انتخاب رشته کنکور، ۶ رشته تحصیلی(مهندسی برق، صنایع، شیمی، مکانیک، پلیمر، مواد)مخصوص نو ورودها، و ۴ رشته تحصیلی(مهندسی صنایع، مهندسی برق، مهندسی مکانیک، مهندسی شیمی) مخصوص دانشجویان مستعد حین تحصیل بورسیه صنعتی دریافت میکنند.

صنایع بخش خصوصی نیز در رشته های فنی و مهندسی، تعدادی دانشجو را برای ادامه تحصیل در مرکز آموزش عالی فنی ومهندسی بوئین زهرا به صورت بورسیه حین تحصیل حمایت میکنند.