تجمع دانشگاهیان در اعتراض به حمله صهیونیست‌ها به بیمارستانی در غزه

بیانیه هیئت رئیسه مرکز آموزش عالی فنی و مهندسی بوئین زهرا در محکومیت حملات وحشیانیه رژیم صهیونیستی به بیمارستان المعمدانی در غزه:

تجمع دانشگاهیان در اعتراض به حمله صهیونیست‌ها به بیمارستانی در غزه

به گزارش روابط عمومی مرکز آموزش عالی فنی و مهندسی بوئین زهرا؛جمعی از دانشجویان، اساتید و کارمندان در اعتراض به حمله وحشیانه رژیم صهیونیستی به بیمارستان المعمدانی در غزه در سردر ورودی مرکز تجمع کردند و به سمت شبستان امیرالمومنین تظاهرات انجام دادند.

با حمله هوایی رژیم صهیونیستی به بیمارستان المعمدانی صدها تن از مردمی که به این بیمارستان پناه برده بودند یا برای درمان در آنجا حضور داشتند به شهادت رسیدند. وزارت بهداشت غزه اعلام کرده که تمام شهدا غیرنظامیان بوده اند.

تجمع کنندگان در این مراسم ضمن ابراز همدردی با مردم مظلوم فلسطین، جنایت صهیونیست‌ها در غزه را محکوم کردند.

دانشگاهیان مرکز همچنین با سردادن شعارهای  « سکوت هر مسلمان خیانت است به قرآن»، « لشکر قدس ایران، انتقام انتقام»، « مرگ بر اسرائیل»، «مرگ بر آمریکا»، «هیهات من الذله» و … انزجار خود را به جنایت صهیونیست‌ها نشان دادند.