حضور دانشگاهیان مرکز در راهپیمایی ۱۳ آبان

به گزارش روابط عمومی مرکز آموزش عالی فنی و مهندسی بوئین زهرا؛راهپیمایی ضداستکباری یوم الله ۱۳ آبان با حضور پرشور مردم بوئین زهرا و همچنین دانشگاهیان مرکز آموزش عالی فنی و مهندسی بوئین زهرا برگزار شد. همچنین غرفه دستاوردهای مرکز با استقبال اقشار مختلف مردم و مسولین همراه بود، در این غرفه فعالیت های و […]

حضور دانشگاهیان مرکز در راهپیمایی ۱۳ آبان

همچنین غرفه دستاوردهای مرکز با استقبال اقشار مختلف مردم و مسولین همراه بود، در این غرفه فعالیت های و دستاوردهای پژوهشی اساتید و اعضای هئیت علمی مرکز به نمایش گزاشته شده بود و همچنین با پرچم های ایران و فلسطین از دانش آموزان پذیرایی شد.