دکتر عاشوری نژاد در جمع دانشمندان برتر جهان

عضو هیئت علمی گروه مهندسی مکانیک مرکز آموزش عالی فنی و مهندسی بوئین زهرا در جمع دانشمندان ۲ درصد برتر دنیا قرار گرفت. براساس آخرین نتایج اعلام شده از سوی پایگاه استنادی علوم جهان اسلام (ISC)-۱۴۰۱؛ دکتر حمیدرضا عاشوری نژاد عضو IDMJ علمی گروه مهندسی مکانیک با ۲۳۶ استناد در جمع دانشمندان ۲ درصد برتر […]

دکتر عاشوری نژاد در جمع دانشمندان برتر جهان

براساس آخرین نتایج اعلام شده از سوی پایگاه استنادی علوم جهان اسلام (ISC)-۱۴۰۱؛ دکتر حمیدرضا عاشوری نژاد عضو IDMJ علمی گروه مهندسی مکانیک با ۲۳۶ استناد در جمع دانشمندان ۲ درصد برتر دنیا قرار گرفت.

فهرست پژوهشگران پراستناد ۲ درصد دنیا مستخرج از پایگاه شاخص‌های اساسی علم (ESI) متعلق به شرکت کلاریویت آنالیتیک (WOS)  توسط مؤسسه استنادی علوم و پایش علم و فناوری (ISC) مورد تحلیل و پالایش قرار گرفته است. این فهرست دربرگیرنده نویسندگان پر استناد براساس شاخص استنادی مرکب و جزو ۲ درصدپر استناد در ۲۲ حوزه موضوعی اصلی و ۱۷۴ حوزه فرعی است.

بنا بر اعلام روابط عمومی مرکز آموزش عالی فنی و مهندسی بوئین زهرا، بر این اساس ۸۴۰ پژوهشگر ایرانی در فهرست پژوهشگران پر استناد و ۲ درصد برتر دنیا قرار دارند.