ستاد عفاف و حجاب مرکز تشکیل شد

به گزارش روابط عمومی مرکز آموزش عالی فنی و مهندسی بوئین زهرا؛ اولین جلسه ستاد عفاف و حجاب مرکز آموزش عالی فنی و مهندسی بوئین زهرا با حضور دکتر قربانی رئیس مرکز و اعضای حقیقی و حقوقی برگزار شد. در این جلسه در مورد چگونگی ساختار و اعضای ستاد و هچنین برخی برنامه های عملیاتی […]

ستاد عفاف و حجاب مرکز تشکیل شد

در این جلسه در مورد چگونگی ساختار و اعضای ستاد و هچنین برخی برنامه های عملیاتی جهت ترویج فرهنگ عفاف و حجاب بحث و تبادل نظر شد.

گفتنی است این ستاد با هدف رسیدن به راهکارهای اجرایی گسترش و تعمیق عفاف و حجاب در فضای دانشگاه با حضور مسئولین مرتبط و همچنین برخی اعضای هئیت علمی و دانشجویان تشکیل شده است.