عقد قرارداد طرح پژوهشی مرکز با شرکت آریا آمیزه پارس

به گزارش روابط عمومی مرکز آموزش عالی فنی و مهندسی بوئین زهرا؛ همزمان با هفته پژوهش در مرکز آموزش عالی فنی ومهندسی بوئین زهرا، قرارداد همکاری صنعتی بین مرکز و شرکت آریا آمیزه پارس منعقد شد. این قرارداد با موضوع دستیابی به دانش فنی بازیافت شیمیایی پلی اتیلن ترفتالات در ابعاد نیمه صنعتی به امضای دکتر […]

عقد قرارداد طرح پژوهشی مرکز با شرکت آریا آمیزه پارس

این قرارداد با موضوع دستیابی به دانش فنی بازیافت شیمیایی پلی اتیلن ترفتالات در ابعاد نیمه صنعتی به امضای دکتر قربانی رئیس مرکز و مهندس علی سالارزاده مدیرعامل شرکت آریا آمیزه پارس رسید. طبق این قرداد مرکز تحقیقات بازیافت دانشگاه مجری اجرای این قرارداد می باشد.