فراخوان جذب اعضای هیات علمی در سال ۱۴۰۲

فراخوان جذب اعضای هیات علمی در سال ۱۴۰۲

به گزارش روابط عمومی مرکز آموزش عالی فنی و مهندسی بوئین زهرا؛ثبت نام اولین فراخوان جذب اعضای هیات علمی در سال ۱۴۰۲ از چهارم لغایت شانزدهم شهریورماه از طریق سامانه جامع جذب اعضای هیات علمی (مهر رضوی) انجام می‌شود و متقاضیان محترم می‌توانند با مراجعه به سامانه جامع جذب اعضای هیات علمی (مهر رضوی) به نشانی https://applicant.markazjazb.ir نسبت به ثبت نام در فراخوان اقدام نمایند.

مرکز آموزش عالی فنی و مهندسی بوئین زهرا در رشته های مهندسی معماری، مهندسی شیمی، مهندسی پزشکی، مهندسی برق، مهندسی پلیمر، مهندسی صنایغ، مهندسی عمران، مهندسی کامپیوتر، مهندسی مواد و مهندسی مکانیک ( مهندسی هوا-فضا) اقدام به پذیرش هیات علمی از طریق فراخوان مذکور می نماید.