فراخوان جذب سرباز امریه در دفتر ارتباط با صنعت مرکز آموزش عالی فنی و مهندسی بوئین زهرا

به گزارش روابط عمومی مرکز آموزش عالی فنی و مهندسی بوئین زهرا؛ دفتر ارتباط با صنعت مرکز آموزش عالی فنی و مهندسی بوئین زهرا از بین دانش‌آموختگان کارشناسی ارشد در کلیه رشته‌های مهندسی و گرافیک برای همکاری در قالب امریه سربازی دعوت می‌کند.

متقاضیان اعزام به خدمت مقدس سربازی در مرداد ماه می‌توانند ازتاریخ ۱۴۰۲/۰۲/۳۱ لغایت  1402/03/4 با مراجعه به سامانه جذب امریه وزارت علوم به نشانی اینترنتی amriye.msrt.ir نسبت به ثبت‌نام اقدام کنند.

قابل ذکر است بعد از بررسی رزومه متقاضیان، افراد منتخب به مصاحبه دعوت شده و در صورت پذیرش در دفتر ارتباط با صنعت مرکز مشغول خواهند شد.