فرهنگ زیستی اروپا و غرب مورد نقد و بررسی قرارگرفت

به گزارش روابط عمومی مرکز آموزش عالی فنی و مهندسی بوئین زهرا؛ نشست دختری از اروپا با موضوع برسی فرهنگ زیستی اروپا و غرب  به همت مدیریت امور فرهنگی و اجتماعی مرکز برگزار شد. در این نشست که با حضور دانشجویان، اساتید و کارمندان مرکز همراه بود، آرمینا حاساگیچ(رضوانی) به بیان تفاوت های فرهنگ زیستی […]

فرهنگ زیستی اروپا و غرب مورد نقد و بررسی قرارگرفت

در این نشست که با حضور دانشجویان، اساتید و کارمندان مرکز همراه بود، آرمینا حاساگیچ(رضوانی) به بیان تفاوت های فرهنگ زیستی بین ایران و اروپا پرداخت.

این کارشناس رسانه که خود متولد کشور بوسنی بود با اشاره به شرایط زندگی خود در اروپا، تجربه خود از زندگی در غرب را شرح و برتری های فرهنگ اسلامی را نسبت به فرهنگ غربی بیان کرد.

خانم رضوانی سنت خواستگاری و ازدواج ایرانی ها را یکی از بهترین سنت ها برای شان و منزلت دخترها دانست و نبود این فرهنگ در غرب را نشانه عدم توجه به جایگاه زن بیان کرد.

در پایان این نشست خانم رضوانی به سوالات چند تن از دانشجویان و اساتید پاسخ دادند.