اطلاعیه های  امور کلاسها و اساتید

به اطلاع دانشجویان می رساند . کلاس جبرانی آشنایی با قانون اساسی با کد ۵۳۲۰۳۰ ، استاد جعفر صفیعی  روز  یکشنبه   مورخ ۱۴۰۲/۰۳/۲۸ ۱۰ الی ۱۲  برگزار می گردد.

به اطلاع دانشجویان می رساند . کلاس جبرانی آشنایی با قانون اساسی با کد ۴۱۱۱۳۶ ، استاد جعفر صفیعی  روز  یکشنبه   مورخ ۱۴۰۲/۰۳/۲۸ ۱۳ الی۱۵  برگزار می گردد.

به اطلاع دانشجویان می رساند . کلاس تفسیر موضوعی قران ۸ الی ۱۰ استاد رضا یوسفی    روز  سه شنبه   مورخ ۱۴۰۲/۰۳/۲۳  برگزار نمی گردد.

به اطلاع دانشجویان می رساند . کلیه کلاس های  استاد مصطفی پور    روز  یکشنبه   مورخ ۱۴۰۲/۰۳/۲۱  برگزار گردد.

به اطلاع دانشجویان می رساند . کلیه کلاس های  استاد زهرا معصومی   روز  شنبه   مورخ ۱۴۰۲/۰۳/۲۰  برگزار گردد.

به اطلاع دانشجویان می رساند . کلیه کلاس های  استاد بستانی    روز  شنبه   مورخ ۱۴۰۲/۰۳/۲۰  برگزار نمی گردد.

• خانم هاشمی
  • کارشناس امور کلاسها و اساتید