نوای دلنشین قرآن در فضای مرکز طنین انداز شد

به گزارش روابط عمومی مرکز آموزش عالی فنی و مهندسی بوئین زهرا؛ محفل انس با قرآن کریم با حضور امام جمعه بوئین زهرا و قاریان برتر استانی و کشوری در مرکز آموزش عالی فنی و مهندسی بوئین زهرا برگزار شد. این مراسم که در دو روز ۱۹ و ۲۰ فرودین ماه و با حضور دانشجویان،‌اساتید […]

نوای دلنشین قرآن در فضای مرکز طنین انداز شد

این مراسم که در دو روز ۱۹ و ۲۰ فرودین ماه و با حضور دانشجویان،‌اساتید و یاوران علمی مرکز برگزار شد آقایان رمضانی و آهویی آیاتی از قران مجید را تلاوت کردند، همچنین حجت الاسلام و المسلمین رضوانی امام جمعه شهرستان بوئین زهرا به تفسیر قرآن و سخنرانی پرداختند.