پنجمین نشست یک صنعت یک تجربه

پنجمین نشست یک صنعت یک تجربه

به گزارش روابط عمومی مرکز آموزش عالی فنی و مهندسی بوئین زهرا؛ پنجمین نشست‌ از‌ سلسله‌ نشست‌های یک صنعت یک تجربه به همت انجمن علمی مهندسی هوافضا با همکاری دفتر کارآفرینی و ارتباط با صنعت و مرکز مدیریت مهارت آموزی و هدایت شغلی برگزار شد.

این نشست با موضوع تعمیر و نگهداری هواپیما همراه با سخنرانی  مهندس سجودی و با حضور اعضا هیئت علمی رشته هوافضا دکتر هادی قشوچی و دکتر محمد سعید گودرزی همراه بود.

هدف از برگزاری، تبیین مسیر تحصیلی و شغلی برای دانشجویان علاقه‌مند در زمینه تعمیر و نگهداری هواپیما، و شاغل شدن در ایرلاین ها بود.

پنجمین نشست از  سلسله نشست های یک صنعت یک تجربه، همراه با حضور بیش از ۸۰ نفر از دانشجویان علاقه‌مند برگزار شد.