پیام هیئت رئیسه مرکز به مناسبت سی و چهارمین سالگرد رحلت امام خمینی(ره)

پیام هیئت رئیسه مرکز به مناسبت سی و چهارمین سالگرد رحلت امام خمینی(ره)

به گزارش روابط عمومی مرکز آموزش عالی فنی و مهندسی بوئین زهرا؛ هیئت رئیسه مرکز به مناسبت سی و چهارمین سالگرد رحلت امام خمینی(ره) و سالگرد قیام ۱۵ خرداد پیامی به شرح زیر صادر کرد:

چهاردهم خردادماه سالگرد ارتحال مردی است که آزادگی و ایستادگی را معنا کرد و به جهانیان آموخت که چگونه می توان از چنگال استعمار رهایی یافت.

یقینا نه تنها ملت استوار ایران بلکه تمام آزاده های جهان یاد و خاطر او را همواره در قلب و ذهن خود زنده نگه خواهند داست.

رویش های حاصل از نهضت امام خمینی در سرار جهان و فریاد های استکبارستیزی به خوبی نشان میدهد که امام خمینی یک حقیقت همیشه زنده است و این اندیشه زنده خواهد ماند.

هیئت رئیسه مرکز آموزش عالی فنی و مهندسی بوئین زهرا سالگرد بزرگداشت رحلت جانگداز حضرت امام خمینی (ره) بنیانگذار جمهوری اسلامی ایران و یاد و خاطره شهدای قیام خونین ۱۵ خرداد را به جامعه دانشگاهی تسلیت عرض نموده و توفیق همگان را از درگاه ایزد منان مسالت می نماید.