گرامیداشت چهارمین سالگرد شهید حاج قاسم سلیمانی در مرکز

به گزارش روابط عمومی مرکز آموزش عالی فنی و مهندسی بوئین زهرا؛‌ چهارمین سالگرد شهید حاج قاسم سلیمانی و شهدای مقاومت به همت بسیج دانشجویی برگزار شد. در این مراسم که با حضور دانشجویان، اساتید،‌یاوران علمی مرکز و همچنین خانواده شهید الیاس چگینی برگزار شد،‌حجت الاسلام محمدجواد روستایی به ایراد سخنرانی و بیان خاطراتی از […]

گرامیداشت چهارمین سالگرد شهید حاج قاسم سلیمانی در مرکز

در این مراسم که با حضور دانشجویان، اساتید،‌یاوران علمی مرکز و همچنین خانواده شهید الیاس چگینی برگزار شد،‌حجت الاسلام محمدجواد روستایی به ایراد سخنرانی و بیان خاطراتی از شهدای مقاومت پرداختند.

در پایان این مراسم از خانواده شهید الیاس چگینی، از شهدای مدافع حرم شهرستان بوئین زهرا با اهدای تابلوی چهره شهید که توسط خانم آذربایجانی از دانشجویان بسیجی مرکز نقاشی شده بود تقدیر شد.